Миро се жени на гръцки остров! Ето я и красивата му половинка (Снимка)

Миро се жени на гръцки остров! Ето я и красивата му половинка (Снимка)

Миро от популярния преди години дует „ Каризма “ тази неделя или в най-скоро време ще мине под венчило с красивата перничанка Елица Златанова , това е горещият слух, който обикаля града от седмица. Двамата били приятели от 11 години, но криели изключително дискретно връзката си.

Миро бил влюбен до уши в красавицата и не криел, че мисли за семейство и деца. Досега той обаче пазеше ревниво коя е дамата на сърцето му. „Тя е единствена“, само това се отпусна да обяви публично за нея Миро.

Ели е родена и израснала в миньорския град. Майка й Василка е художничка, а баща й е известен и уважаван учител по история. Ели от своя страна е безкрайно скромно момиче и не обича да е център на внимание, разказва струма.бг.

За бъдещата булка се говори, че развива успешен собствен бизнес в Лондон. Тя има ресторант, който бил в топ 5 на най-добрите на Албиона. Двамата се запознали през далечната 2005 г. в Лондон след концерт на „Каризма“. Сватбата, според градската мълва, ще е на екзотичния гръцки остров Корфу. Двамата ще сключат църковен брак.

Още една романтична любовна история с пернишки адрес буни хорското любопитство. Волейболният национал Тодор Скримов , който е родом от миньорския град, е пленил сърцето не на кого да е, а на добилата популярност преди няколко години на първия учебен ден 15 септември като най-секси учителка в България Силвия Зубева от 119-о СОУ в столицата. “Спечели ме с доброто си възпитание”, разказва младата преподавателка. В момента двойката е в Италия, където посрещачът ще продължи кариерата си в Милано. В една от последните си публикации във Фейсбук Зубева благодари на бъдещия си съпруг за подаръците, с които я обсипва.

Източник: zajenata.bg