Александър Сано призна: Не съм православен християнин!

Александър Сано призна: Не съм православен християнин!

Александър Сано призна: Не съм православен християнин!

Александър Сано се оказа с по-различни религиозни убеждения от повечето българи!

„По бащина линия имам френски и италиански корени – затова не съм православен”, обяснява Косъма от „Под прикритие”! Мегз не е единствената католичка сред родните шоу знаменитости, такъв е и Александър Сано. Актьорът от „Под прикритие” и триото „Братя Мангасариян” спазва стриктно каноните на Западната християнска църква, а неотдавнашното посещение на папа Франциск изпълни душата му с радост.

Александър Сано

Александър Сано е католик

„Човек не може да избяга от корените си, затова не съм православен. Моят произход е смесен – по майчина линия съм българин, но по бащина съм и арменец, и французо-италианец. Тази година повечето наши сънародници празнуваха Великден на 28 април, а за мен, за Негово светейшество римския епископ и всички останали католици по света Възкресението беше седмица по-рано”, сподели пред репортер на „Уикенд” екранният Здравко Косъма.

Той недоумява защо Светият синод е посрещнал хладно папата у нас и е отхвърлил предложението му за отслужване на съвместна молитва за мир. И не крие възмущението си от факта, че български владика е заподозрял гостуващия ни римския епископ в завера с Антихриста. Отчетата с дълги бради и черни раса трябва да вземат пример от колегите си католици и да са по-толерантни към останалите вероизповедания, категоричен е популярният артист.

Вълненията около визитата на папа Франциск не са попречили на Сано да работи усърдно по филма, с който ще дебютира като кинопродуцент и режисьор. Негов ортак в продукцията е Яна Маринова, която изпълнява и главна женска роля. „Вече сме на финала, много сме доволни от онова, което успяхме да свършим досега”, коментира изповядващият католицизма шоумен, пише „Уикенд“.

HotArena.net

loading…

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *