Памела Андерсън е станала неразпознаваема. Вижте новата й визия, която шашна всички (снимка)

Памела Андерсън е станала неразпознаваема. Вижте новата й визия, която шашна всички (снимка)

Някогашния идол Памела Андерсън беше известна с това, че никога не излизаше в обществото без грим.

Явно с възрастта звездата от „ Спасители на плажа ” и „ ВИП“ , чиито домашни клипове, уж случайно станаха достояние на широк кръг публика, изведнъж стана любителка на естествения вид. Наскоро на едно гала събитие, тя се появи без обичайните слоеве грим.

И тотално втрещи всички.

Актрисата реши да даде личен пример, заявявайки, че няма нищо по- хубаво от естествената красота. Белите коси и бръчките едва ли обаче влизаха в сметката й.

Снимките разкриват, че тя е друг човек, когато махне няколкото слоя грим.

Както е известно, Памела се гордее с факта, че и на 50 години изглежда перфектно. Наскоро тя даже прие да се снима съблечена във филм и тотално разбуни духовете. Макар че критиците смятат, че за възрастта си изглежда много добре.

Мнозина бяха изненадани от сцените без дрехи, тъй като актрисата наскоро яростно атакува розовата индустрия., И я нарече „модерен проблем, който разрушава семейства”.

Въпреки това мнозина й простиха разсъбличането, тъй като макар и на прага на шестото десетилетие от живота си, тя има какво да покаже.

 

Памела е и активен борец за правата на животните и опазване на околната среда. Преди време тя беше в Френския парламент. Тогава бе гост на асоциацията на френската актриса и активистка Бриджит Бардо и депутатка от Зелената партия Лоранс Абей. Тогава дори поде инициатива за забрана на насилственото хранене на домашните птици.

Освен това Памела е известна и с други свои прояви. Тя писа писмо до руския президент, с което го моли да подкрепи каузата й в защита правата на животните. По ирония на съдбата, ден по-късно актрисата бе засечена в доста компрометираща ситуация. И това сериозно развали ефекта от молбата й за сътрудничество.

 

Андерсън освен това е известна и с наскоро направените признания за насилие в детска възраст. Актрисата освен това крие и заболяване, с което се бори от години.

Източник: zajenata.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *