Алекс Раева разкри името на бебето си (Вижте как кръсти дъщеря си + Нови подрибности за раждането)

Алекс Раева разкри името на бебето си (Вижте как кръсти дъщеря си + Нови подрибности за раждането)

Алекс Раева кръсти бебето Лия, момиченцето й ще носи името на баща й

Алекс Раева се оказа една много модерна и не робуваща на суеверия жена. След като роди малката си принцеса певицата разкри нейното име.

Бебето ще носи името Лия, което идва от Илия. Така се казваше бащата на певицата, който си отиде от този свят преди две години. Младата майка пренебрегна поверието, че да кръстиш дете на починал човек ще му донесе лош късмет.

Снимка: Инстаграм

Но бебето си дошло с името. Родило се на дата, на която по стария църковен календар правоверните християни чества Илинден, предават от show.blitz.bg.

Някои от феновете на певицата, които я поздравиха с раждането на първата й рожба я поздравиха за милата постъпка да почете баща си. Други пък, които вярват в предразсъдъци и са подвластни на бабините деветини я корят, че малката може да има лоша съдба след време.

Малката Лия, която проплака в столична АГ болница е родена по естествен път. Алекс била посъветвана от лекарите да роди със сексцио. Но Раева предпочела да стане майка по най-традиционния начин. А името на дъщеря си избрала много преди тя да проплаче заедно с таткото. Който и до днес остава неизвестен за публиката.

За него се знае, че е от Благоевград и с певицата са двойка от две години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *